With SEC football in full swing, I thought that I would test my readers’ knowledge of SEC football. Good Luck!

1. At which of the following SEC schools has Jimbo Fisher not coached?

(A) Texas A&M; (B) Auburn; (C) LSU; (D) Ole Miss.

2. What SEC school plays its home games at Kroger Field?

(A) Missouri; (B) Kentucky; (C) Vanderbilt; (D) Mississippi State.

3. Which of the following schools has never played in the SEC championship game?

(A) Ole Miss; (B) Tennessee; (C) South Carolina; (D) Mississippi State.

4. At what school did Nick Saban play college football?

(A) Western Kentucky; (B) Kent State; (C) Ball State; (D) Central Michigan.

5. What SEC has the stadium with the largest seating capacity?

(A) Texas A&M; (B) Tennessee; (C) LSU; (D) Georgia.

6. What SEC head coach never played college football?

(A) Dan Mullen; (B) Clark Lea; (C) Mike Leach; (D) Sam Pittman.

7. With 125 games, what is the most played rivalry in the SEC?

(A) Florida vs. Alabama; (B) Tennessee vs. Alabama; (C) Auburn vs. Georgia; (D) Ole Miss vs. Mississippi State.

8. In SEC history there have been three seven-overtime games. What school has played in two of them?

(A) Arkansas; (B) Georgia; (C) Auburn; (D) Ole Miss.

9. Since 1979, what SEC school has had the most overall number 1 picks in the NFL draft with three?

(A) (Auburn); (B) LSU; (C) Alabama; (D) Florida.

10. With 292, what coach has the most career wins while coaching at an SEC institution?

(A) Nick Saban; (B) Robert Neyland; (C) Steve Spurrier; (D) Bear Bryant.

11. Which of the following schools was once a member of the SEC?

(A) Florida State; (B) Tulane; (C) Louisville; (D) Mercer.

12. What SEC school has appeared in the most overtime games with 21?

(A) Arkansas; (B) Auburn; (C) Kentucky, (D) Tennessee.

How do you think you did? Check your answers with the correct ones listed below. No cheating now!

1. (D); 2. (B); 3. (A); 4. (B); 5. (A); 6. (C);

7. (C); 8. (A); 9. (A); 10. (D); 11. (B); 12. (D).

(0) comments

Welcome to the discussion.

Keep it Clean. Please avoid obscene, vulgar, lewd, racist or sexually-oriented language.
PLEASE TURN OFF YOUR CAPS LOCK.
Don't Threaten. Threats of harming another person will not be tolerated.
Be Truthful. Don't knowingly lie about anyone or anything.
Be Nice. No racism, sexism or any sort of -ism that is degrading to another person.
Be Proactive. Use the 'Report' link on each comment to let us know of abusive posts.
Share with Us. We'd love to hear eyewitness accounts, the history behind an article.